Stick It! dekor matrica Belépés / Regisztráció
Kosár tartalma
Kosár tartalma
0 db
00,0 Ft
Rendelés feladása

Friss matricák

Európai gyártók matricái

Ajándék kupon

Floral falimatricák

Geometric falimatricák

Kontext falimatricák

Tükör hatású matricák

Üvegdekor matricák

Írható dekor matricák

Gyerek és ifjúsági szoba falimatricák

Cég, iroda faldekoráció

Stylus+ témák, stílusok

Kedvenc matricáimFeliratkozás hírlevélre
FacebookCsicseregj a Twitter-en!FlickrStumble Up!Oszd meg IWIW-en!
Így ragassz!Dekor tippekVásárlás meneteKapcsolat
Vásárlás menete
Főoldal | Vásárlás menete

Vásárlás 9 lépésben

 1. Kattints a kiválasztott matrica fényképére.
 2. Válaszd ki a matrica méretét.
 3. Válaszd a szobád színéhez leginkább illő matricaszínt.
 4. Add meg a matrica helyzetét és a rendelni kívánt mennyiséget.
 5. Rakd be a kosárba „Hozzáadás a kosárhoz” ikonra kattintva.
 6. Érvényesítsd a rendelésedet a "Rendelés feladása" gombbal.
 7. Töltsd ki a megrendelőlapot.
 8. Válaszd ki a fizetési módot és a szállítást.
 9. "Minden adat rendben van, kérem a rendelés felvételét" gombra kattintva küld el a rendelést.

A webáruház működéséről bővebb információt a "Hogyan tudok rendelni?" menüpont alatt találsz.


 

1. Általános tudnivalók

A NUOVODEKO Kft. kereskedelmi üzletet, mintaboltot nem üzemeltet, a termékek személyes átvételére nincs lehetőség. A megrendeléseket országosan a DPD futárszolgálat segítségével illetve postai úton juttatjuk el a Vásárlókhoz.

2. A kiszállítás menete

Miután rendszerünk fogadta megrendelésed egy rendelés visszaigazoló e-mailt küldünk. Ez az email tartalmaz minden információt a megrendelésről.

 • beérkezett rendeléseket 2-3 munkanapon belül postára adjuk vagy átadjuk a futárszolgálatnak. Futárszolgálat további 24 órán belül kézbesíti a csomagokat. Postai úton feladott matricák további 48 órán belül érkeznek meg.

 • az ünnepnapokon, valamint a hétvégén érkezett megrendelés logisztikai szempontból a munkaszüneti napot követő első munkanapon tekintendő érkezettnek.

Kérjük, hogy a várható szállítási napon tedd lehetővé a futárnak illetve postásnak, hogy a rendelt termékeket átadhassa neked vagy egy általad megbízott személynek a megadott címen! A kiszállítások munkanapokon 08:00 és 17:00 óra között kerülnek teljesítésre. Ha nincs a megadott címen senki, postán érkező csomagokat átveheted az értesítőn szereplő postán, a csomago(ka)t további 10 napig díjmentesen őrzik. Futáros kiszállítás esetén DPD munkatársa értesítőt fog hagyni, és másnap, illetve harmadnap megismételi a szállítást.

Szállítási díjak országosan

 • a bruttó 15.000 Ft feletti összegű megrendelések kiszállítása díjtalan.

 • a bruttó 15.000 Ft alatti összegű megrendelések kiszállítási díja, DPD futárszolgálat esetén bruttó 1250 Ft, postai szállítás esetén bruttó 1070 Ft.

3. Fizetési módok

 • Utánvét: kiszállításkor futárnak vagy postásnak készpénzben fizetendő az áru ellenértéke, a készpénzfizetési számlát a csomag tartalmazza. Utánvétes fizetés esetén minden esetben utánvéti díjat számítunk fel. DPD utánvét díja bruttó 500 Ft / postai utánvét díja bruttó 415 Ft / kiszállítás. Ez a díj összeghatártól és matricák mennyiségétől független.

 • Előreutalás: ( NUOVODEKO Kft. Raiffeisen Bank Zrt. 12021006-01257045-00100009 ) számú bankszámlára. A visszaigazoló e-mail-ben szereplő végösszeg (az áru és a szállítás) bankszámlánkra történő megérkezését követően haladéktalanul intézkedünk a termékek kiszállításáról, a számla eredeti példányát a csomag fogja tartalmazni.

4. Megrendelés

 • Megrendelés menete A webáruházban minden matrica mellett megadhatod a rendelni kívánt mennyiséget, a "Hozzáadás a kosárhoz" gombbal tudod a termékeket a kosarába helyezni. Ha végeztél a vásárlással „rendelés feladása” gombra kattintva adataid megadásával tudod leadni a rendelésedet. Megrendelés véglegesítése után egy visszaigazoló e-mail-ben tájékoztatunk minden a vásárlással összefüggő fontosabb információról.
Igényeid, és az esetleges részletek pontosítása érdekében - visszaigazoló levelünket követően - a megadott telefonszámon felvesszük veled a kapcsolatot.

Megrendelés lemondása

Megrendelésedet minden következmény nélkül lemondhatod a "Megrendelés visszaigazolás"-ban feltüntetett dátumot követő munkanapon 12:00 óráig, info@stickit.hu címre küldött levélben. Ettől későbbi időpontban történő lemondás esetén az oda-vissza szállítás költségét kiszámlázzuk a Megrendelőnek az aktuális szállítási tarifák alapján.

5. Elállás a vásárlástól

A megrendelő a kereskedővel létrejött szerződéstől jogosult indoklás nélkül elállni. Megrendelő az elállás jogát az áru átvételének a napjától számított 8 napon belül az eredeti, bontatlan csomagolású termékek esetén érvényesítheted. Nem gyakorolható az elállás joga, olyan speciális igényű termék esetén, melyet egyedi rendelésre gyártottunk.

Elállás esetén a megrendelő kötelezettségét képezi a sértetlen áru, eredeti csomagolásban postai úton történő visszaküldése ( Visszaküldési cím: NUOVODEKO Kft. 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor u. 57 ) Elállás esetén az áru ellenértékét az elállást követő 30 napon belül a megrendelő részére visszafizetjük. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a megrendelő viseli, utánvéttel, vagy portóval feladott csomagot nem fogadunk el! A visszaküldött áru használatából, a nem rendeltetésszerű igénybevételből eredő károkat a megrendelő a kereskedő részére köteles megtéríteni. Megrendelő elállási jogát a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja.

Az elállási jog gyakorlása során a megrendelő jóhiszeműen köteles eljárni, az elállási jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni, ezen jog gyakorlása nem vezethet a joggal való visszaéléshez a megrendelő részéről (Polgári törvénykönyv 5. §.).

Ingyenes házhozszállítás 15.000 Ft felettAjándék Stick It! simító minden megrendeléshez!
Kiemelt partnerek
Papír Depo.hu - Iroda- és cégellátás online rendeléssel, házhozszállítássalModern lakberendezés, lakásdekoráció, építészet: lakbermagazin.huLiliput Játékország webáruház a népszerű játékok, nagyon jó árakon ...Kőházy Festékáruházak
Fellowes - Irodatechnika cégeknekIromax irodaszer áruházStartlapPapirrex - Irodaszer, Irodatechnika webáruház
 
2
© 2009 Stickit.hu. Minden jog fenntartva!
Új matricák | Így ragassz! | Vásárlás menete | Kapcsolat
webáruház készítés, szoftverfejlesztés